Facebook pixel

Striukė vyrams 184050

19,24 €

Radote pigiau? Sumažinsime savo kainą!

GalerijaAlfa
SezonasRuduo/Pavasaris
Išorės medžiagaNeužpildyta arba neaktuali reikšmė

Universali dydžių lentelė (daugiau informacijos):

Nežinomas gamintojas

Drabužiai vyrams (universali)

DydisKrūtinės apimtis cm.Liemens apimtis cm.
XS / 40/4275-8271-73
S / 44/4686-9374-78
M / 48/5094-10179-83
L / 52/54102-10984-88
XL / 56/58110-11789-92
2XL / 60/62118-12593-96

* Kai kurios kelnės ar šortai vyrams gali turėti dydžius tarp 28-40. Tai reiškia drabužio liemens (viršaus) apimtį coliais. Pvz., 36 d. džinsai reikštų, jog jų apimtis viršuje yra 92 cm.

1. Pristatymas

1.1. Iš viso galimi penki pristatymo būdai:
1.1.1. Pristatymas į namus per LP EXPRESS kurjerius (3,00 €). Pristatymo laikas: 2-6 d. d.
1.1.2. Pristatymas į Lietuvos pašto skyrių (2,50 €). Pristatymo laikas: 3-7 d. d.
1.1.3. Pristatymas į LP EXPRESS paštomatą (2,00 €). Siuntinį galėsite atsiimti Jums patogiu laiku. LP EXPRESS terminalai veikia visą parą, septynias dienas per savaitę. Pristatymo laikas: 2-5 d. d.
1.1.4. Pristatymas į namus per Omniva kurjerius (4,00 €). Pristatymo laikas: 2-6 d. d.
1.1.5. Pristatymas į Omniva paštomatą (2,50 €). Siuntinį galėsite atsiimti Jums patogiu laiku. Omniva terminalai veikia visą parą, septynias dienas per savaitę. Pristatymo laikas: 2-5 d. d.
1.2. Perkant už 100 € ir daugiau, pristatymas nemokamas.
1.3. Ne visos prekės, pateiktos el. parduotuvėje, yra sandėliuojamos mūsų sandėlyje. Pasitaiko atvejų, kuomet prekes pirmiausiai turime atgabenti iš tiekėjų sandėlio Vokietijoje ar Lenkijoje, dėl to siuntimas klientui (Jums) gali užtrukti šiek tiek ilgiau nei nurodyta 1.1.1, 1.1.2 bei 1.1.3 punktuose (didžiausia galima paklaida - 2 d. d.).
1.4. Dėl prekių pristatymo į užsienį prašome kreiptis el. paštu info@jai24.lt.

2. Atsiskaitymo būdai

2.1. Paysera išankstinis pavedimas (tinka visiems pristatymo būdams). Jums nereikia turėti sąskaitos šioje sistemoje. Su Paysera galite atsiskaityti elektroninės bankininkystės pagalba (Swedbank, SEB, Luminor, Danske Bank ir kt.) arba kitomis mokėjimo sistemomis - MAXIMA kasose grynaisiais (būtina atsispausdinti mokėjimo kvitą), Perlo terminaluose (būtina atsispausdinti mokėjimo kvitą) ir kt.
2.2. Kortele atsiimant (tinka tik atsiimant paštomate arba iš kurjerio). + 1,50 € prie pristatymo kainos.
2.3. Grynaisiais atsiimant (tinka tik atsiimant pašte arba iš kurjerio). + 1,50 € prie pristatymo kainos.
2.4. Jei pasirinksite mokėjimo būdą Paysera sistemoje, Jūsų apmokėjimo lauksime 24 val. nuo užsakymo pateikimo. Jei per šį laikotarpį negausime pavedimo, Jūsų užsakymas bus atšauktas.
2.5. Pasirinkus atsiskaitymo būdą kortele atsiimant arba grynaisiais atsiimant ir neatsiėmus prekių, nors jos jau buvo išsiųstos (pvz., pateikėte užsakymą ir nusprendete, jog prekių Jums nebereikia), vis tiek privalote atsiimti siuntinį. Užsakymo suruošimas, išsiuntimas ir grįžimas atgal mums kainuoja, todėl neatsiėmę ir nesumokėję už siuntinį, vėliau galėsite užsakyti tik su išankstiniu pavedimu. Dėl didelio tokių neatsiimtų siuntų skaičiaus, užsakymams, kurių vertė 100 € ir daugiau, priimame tik išankstinius apmokėjimus.

3. Garantijos

3.1. Visos prekės yra visiškai naujos ir nenaudotos. Prekėms taikome 24 mėnesių garantiją nuo sąskaitos išrašymo dienos. Norėdamas ja pasinaudoti, pirkėjas turi pateikti rašytinį prašymą, kuriame nurodo priežastį (prekės trūkumą), kartu su prekės įsigijimo dokumentu. Nekokybiškos prekės nuotraukas su defektais ir užsakymo kodu atsiųskite mums el. paštu info@jai24.lt.
3.2. Garantija netaikoma šiais atvejais:
3.2.1. netyčinių arba tyčia padarytų mechaninių pažeidimų (nuplėšimų, perpjovimų ir pan.);
3.2.2. atsiradusių dėl nerūpestingo ir netinkamo naudojimo;
3.2.3. prekė buvo naudojama ne pagal paskirtį;
3.2.4. natūralaus avalynės nusidėvėjimo;
3.2.5. jei prekės originali pakuotė buvo sugadinta/išmesta.

4. Keitimas/Grąžinimas

4.1. Nusipirkę netinkamo dydžio prekę, Jūs turite teisę grąžinti tokią prekę mums per 14 (keturiolika) dienų nuo pristatymo Jums dienos. Tokiu atveju, netinkamo dydžio prekė yra pakeičiama į tokią pačią kito dydžio prekę, apskritai kitokią prekę arba Jums grąžinami sumokėti pinigai.
4.2. Nusipirkę netinkamos kokybės prekę, Jūs turite teisę: 1) reikalauti nemokamai pašalinti daikto trūkumus (pataisyti daiktą); 2) reikalauti nemokamai pakeisti netinkamos kokybės daiktą tinkamos kokybės daiktu; 3) reikalauti atitinkamai sumažinti kainą; 4) vienašališkai nutraukti sutartį ir pareikalauti sugrąžinti sumokėtą kainą.
4.3. Turite teisę nenurodant priežasties atsisakyti sutarties (bet kurios gautos prekės) per 14 (keturiolika) dienų nuo pristatymo Jums dienos (CK 6.22810 str.).
4.4. Keičiant dėl netinkamo dydžio, vienai prekei galioja tik vienas keitimas. Jei manote, kad kitas dydis ar apskritai kita prekė Jums gali netikti ir antrą kartą, prašome atlikti grąžinimą, o ne keitimą. Keičiant dėl netinkamos kokybės, galima keisti daugiau nei vieną kartą.
4.5. Grąžinama prekė turi būti tokios pačios būklės kaip ją ir gavote (toje pačioje dežėje, su visais papildomais lipdukais, etiketėmis ir kt.).
4.6. Grąžinąma prekė ir jos įpakavimas turi būti tokie patys kaip juos ir gavote.
4.7. Prekes matuokitės sausoje, švarioje patalpoje! Jei jaučiate, kad dydis netinka, nenaudokite. Iš karto pasikeiskite dydį, nes naudotos prekės atgal nėra priimamos.
4.8. Kokybiškos prekės gali būti grąžinamos tik per teisės aktuose bei mūsų nuostatose ir sąlygose nurodytą terminą ir tik tuo atveju, jei:
4.8.1. Prekė nebuvo naudojama;
4.8.2. Prekė nebuvo sugadinta;
4.8.3. Prekė nepraradusi prekinės išvaizdos;
4.8.4. Prekė grąžinama originalioje pakuotėje;
4.8.5. Nuo prekės nebuvo nuimta originali etiketė (jei tokia yra).
4.9. Grąžindami Jums pinigus, kompensuosime ir pristatymo (prekės siuntimo Jums) išlaidas, už kurias buvote sumokėję. Jei grąžinama tik dalis prekių, išlaidos už siuntimą nekompensuojamos.
4.10. Prekės grąžinimo mums išlaidas apmokate Jūs (siuntimas Lietuvos paštu + siuntos registravimas). Kuomet prekė keičiama į kitą dydį, išlaidos pasidalinamos (grąžindami prekę mokate Jūs, o mes apmokame naujos prekės išsiuntimą Jums).
4.11. Prieš siųsdami prekę/prekes atgal, susisiekite su mumis telefonu ar el. paštu, nurodydami savo užsakymo kodą bei kurią/kurias prekes norite keisti/grąžinti ir informuosime Jus apie tolimesnę proceso eigą.
4.12. Dovanų kuponai atgal nepriimami!

Dažniausiai užduodami klausimai
1. Per kiek laiko gausiu užsakytą prekę?

Prekės pristatymo laikas yra apie 2-7 d. d. Tikslus laikas kiekvienam pristatymo būdui nurodytas skiltyje Parduotuvės taisyklės -> Pristatymas.

2. Ar galima atsiskaityti grynaisiais?

Taip. Norėdami atsiskaityti grynaisiais, turite rinktis pristatymo būdą "Pristatymas į namus per LP EXPRESS kurjerius", "Pristatymas į Lietuvos pašto skyrių" arba "Pristatymas į namus per Omniva kurjerius". Be to, galite pasirinkti mokėjimo būdą Paysera ir atsispausdinti čekį, su kuriuo galėsite sumokėti grynaisiais MAXIMA arba Perlo kasose.

3. Kokie galimi pristatymo būdai ir kiek jie kainuoja?

Visi pristatymo būdai nurodyti skiltyje Parduotuvės taisyklės -> Pristatymas.

4. Kokie galimi atsiskaitymo būdai?

Visi atsiskaitymo būdai nurodyti skiltyje Parduotuvės taisyklės -> Atsiskaitymo būdai.

5. Ar taikote savo prekėms garantiją?

Taip. Visos garantijos sąlygos nurodytos skiltyje Parduotuvės taisyklės -> Garantijos.

6. Ką daryti, jei netiks užsakytų prekių dydis arba netenkins jų kokybė?

Tokiu atveju, prekes galima grąžinti atgal arba pakeisti į kitas tokias pačias, tik kito dydžio arba apskritai kitas prekes. Visos keitimo/grąžinimo sąlygos nurodytos skiltyje Parduotuvės taisyklės -> Keitimas/Grąžinimas.

7. Ar galite pateikti konkrečių batų vidpadžio dydį?

Prie kiekvienos prekės galite rasti vieną iš šių dydžių lentelių: 1. Tiksli dydžių lentelė (100% tikslūs išmatavimai, skirti konkrečiai prekei); 2. Gamintojo dydžių lentelė (kai neturime tikslios dydžių lentelės konkrečiai prekei, tačiau turime prekės gamintojo bendrąją dydžių lentelę – 100% tikslūs išmatavimai); 3. Universali dydžių lentelė (kai neturime tikslios dydžių lentelės konkrečiai prekei ir neturime gamintojo dydžių lentelės arba prekė nėra „vardinė“ – išmatavimai ne visada 100% tikslūs). Jei prekė yra populiaraus gamintojo, siūlome naudotis ne universalia dydžių lentele, bet susirasti dydžių lentelę oficialame gamintojo puslapyje. Jei prekė nėra „vardinė“ – naudokitės universalia dydžių lentele. Jei prie prekės nenurodyta jokia dydžių lentelė, reiškia, kad dydžiai jai neaktualūs (aksesuarai, vaikiški drabužiai, kurių dydžiai nurodyti pagal bendrą vaiko ūgį cm. ir kt.). Daugiau informacijos apie dydžius rasite skiltyje Dydžių lentelė.

8. Kur galėčiau pasimatuoti mane dominančius batus?

Deja, kol kas turime tik el. parduotuvę, todėl tokios galimybės nėra.

9. Kodėl puslapyje nėra prekių / nerodo jų nuotraukų / rodomos pakitusios prekių kainos?

Naktimis iš Sekmadienio į Pirmadienį, iš Antradienio į Trečiadienį ir iš Ketvirtadienio į Penktadienį atliekami automatiniai katalogo atnaujinimo darbai. Dėl šios priežasties, vėlai vakare arba anksti ryte galite nematyti pilno prekių katalogo arba kai kurių nuotraukų, taip pat gali būti rodomos klaidingos kainos. Tokiu atvjeu, prašome apsilankyti mūsų el. parduotuvėje šiek tiek vėliau.

Panašios prekės

Blogas
  • Kaip išsirinkti bėgimo batelius?
    Kaip išsirinkti bėgimo batelius?
    Orai jau pro truputį šiltėja, tas vis daugiau žmonių pradeda sportuoti lauke ir renkasi bėgimą, tačiau neapleidžia ir sporto salių. Nutarėme Jums parašyti įrašą, kuriame supažindinsime Jus su bėgimo bateliais ir į ką būtina atkreipti dėmesį, juos...
  • Kaip vizualiai sumažinti savo pėdą?
    Kaip vizualiai sumažinti savo pėdą?
    Dažnas aukštas žmogus turi didelę pėdą ir turi rinktis didelius batus. Didelė pėda neturėtų būti kompleksas, tai turėtų būti savaime suprantamas dalykas. Norime padėti savo klientams jaustis patogiai dėl savo išvaizdos ir pamatyti, kaip jų...
  • Batų priežiūros priemonės
    Batų priežiūros priemonės
    Jei jau pradėjote pavasarinę tvarką namuose, siūlome pasirūpinti ir savo batų priežiūra ir tvarka. Elektroninėje parduotuvėje Jai24.lt galite rasti didelį batų priežiūros priemonių pasirinkimą. Pas mus galite rasti NANO dangą, batų kempinę,...
  • Aktyvaus laisvalaikio avalynė ir apranga
    Aktyvaus laisvalaikio avalynė ir apranga
    Artėjant pavasariui dauguma žmonių pradeda aktyviau gyventi - pradeda sportuoti sporto salėse, vykti į gamtą, parkus. Aktyviam laisvalaikiui yra būtina patogi laisvalaikio avalynė ir apranga.Tiek sportui, tiek laisvalaikiui patogi avalynė yra...


Vidutinis 4,8/5 įvertinimas pagal daugiau nei 300 skirtingų atsiliepimų!
4,8/5 įvertinimas
Esame ekologiški!
Siuntų pakavimui naudojame perdirbimui skirtas žaliavas!

GAUKITE KARŠČIAUSIUS PASIŪLYMUS!

(skaityti)