Facebook pixel
BLACK FRIDAY WEEK

Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos

1.1. Ši Privatumo politika, kartu su Jai24.LT elektroninės parduotuvės taisyklėmis (https://jai24.lt/informacija/parduotuves-taisykles), reglamentuoja Jūsų naudojimąsi MB „KREATONA“ internetine svetaine (Jai24.LT). Ši Privatumo politika netaikoma jokioms trečiųjų šalių programoms, paslaugoms ar internetinėms svetainėms. Kai ši Privatumo politika netaikoma, prieš pateikdami savo asmens duomenis, turėtumėte perskaityti privatumo politiką ir susijusias sąlygas, paskelbtas atitinkamoje internetinėje svetainėje ar programoje, kuria naudojatės. Šioje Privatumo politikoje pateikiama informacija apie tai, kaip renkame, naudojame, saugome ir tvarkome Jūsų asmens duomenis, todėl atidžiai perskaitykite šią Privatumo politiką prieš pradedant naudotis Jai24.LT paslaugomis. Registruodamiesi ar kitaip naudodamiesi MB „KREATONA“ internetine svetaine turite patvirtinti, kad perskaitėte ir supratote šią Privatumo politiką. Jeigu Jūs nesutinkate su šia Privatumo politika, rekomenduojame nesinaudoti MB „KREATONA“ tinklalapiu.
1.2. MB „KREATONA“ įsipareigoja saugoti ir gerbti Jūsų privatumą. Dedame visas pastangas, kad mūsų atliekamas asmens duomenų tvarkymas atitiktų 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos Reglamentą (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas).  
1.3. Jūsų asmens duomenų valdytojas yra MB „KREATONA“, juridinio asmens kodas 304698872, buveinės adresas K. Donelaičio g. 9-16, Rusnė, Šilutės raj., LT-99344, veiklos vykdymo adresas Taikos pr. 141, Kaunas, LT-51132, tel. nr. +370 634 44955, +370 611 68298, el. paštas info@jai24.lt, info@kreatona.lt.
1.4. Prašome įdėmiai perskaityti šią Privatumo politiką, kad suprastumėte, kodėl ir kaip renkame Jūsų duomenis, taip pat, kaip juos naudosime.
1.5. Pirmą kartą lankantis mūsų internetinėje svetainėje, paprašysime Jūsų patvirtinti, jog sutinkate, kad būtų naudojami slapukai šioje Privatumo politikoje išdėstytomis sąlygomis.
1.6. Iškilus bet kokiems klausimams dėl mūsų taikomų asmens duomenų ir privatumo apsaugos nuostatų, rašykite mums el. paštu info@jai24.lt arba info@kreatona.lt.

2. Kokius Jūsų asmens duomenis renkame ir kam juos naudojame

Duomenų pavadinimasKam naudojami
2.1. Privalomi registracijos duomenys (vardas, pavardė, el. paštas, slaptažodis, IP adresas)Sėkmingam atskirų vartotojų identifikavimui mūsų sistemoje (tam, kad kiekvienas fizinis asmuo galėtų sukurti savo paskyrą ir naudotis visomis tinklalapio teikiamomis funkcijomis). El. paštas taip pat naudojamas automatiniams sistemos pranešimams (el. laiškams) siųsti (pvz., po sėkmingo užsakymo pateikimo), bei, esant reikalui, rankiniu būdu susisiekti su paskyros savininku.
2.2. Alternatyvūs registracijos duomenys (gimimo data)Rinkodaros tikslams (pvz., gimimo dienos proga klientui pateikti specialų pasiūlymą).
2.3. Privalomi kontaktiniai duomenys (vardas, pavardė, adresas (gatvė, namas ir butas), miestas, šalis, tel. nr.)Sėkmingam prekių pristatymui iki kliento. Pašto kodas – alternatyvus duomenų vienetas, kuris reikalingas renkantis tik tam tikrus pristatymo būdus. Nenurodžius pašto kodo, kuomet jis reikalingas, pasiliekame teisę nustatyti jį pagal kitus Jūsų kontaktinius duomenis ir atitinkamai pakoreguoti Jūsų pateiktą informaciją. Tel. nr. taip pat naudojamas komunikacijai (pvz., kuomet reikia patikslinti užsakymą, papildomai informuoti apie paruoštas atsiėmimui prekes ir kt.).
2.4. Alternatyvūs kontaktiniai duomenys (pašto kodas, paštomatas)Sėkmingam prekių pristatymui iki kliento. Nenurodžius šių duomenų, kuomet jie reikalingi (tik tam tikriems pristatymo būdams), pasiliekame teisę nustatyti juos pagal kitus Jūsų kontaktinius duomenis ir atitinkamai pakoreguoti Jūsų pateiktą informaciją.
2.5. Krepšelių duomenys (konkrečios prekės, dydžiai, spalvos ir kiekiai)Statistiniams tikslams, rinkodaros tikslams (siųsti pranešimams apie neužbgaitus užsakymus, siųsti suasmenintus pasiūlymus).
2.6. Norų sąrašų duomenys (konkrečios prekės, kiekiai ir prioritetai)Rinkodaros tikslams (generuoti suasmenintiems pasiūlymams).
2.7. Užsakymų duomenysSėkmingam prekių pristatymui iki kliento (prekių identifikavimui, pristatymo būdo parinkimui ir pan), statistiniams tikslams, rinkodaros tikslams, sėkmingam užsakymo aptarnavimui jau po prekių pristatymo (pvz., prekių grąžinimams ir keitimams atlikti ir kt.).
2.8. Mokėjimų duomenysPinigų pervedimams (grąžinimams) atlikti.
2.9. Bendravimo istorijaSėkmingam užsakymo aptarnavimui jau po prekių pristatymo (pvz., prekių grąžinimams ir keitimams atlikti ir kt.).
2.10. SlapukaiSėkmingam internetinės svetainės veikimui (vidinės informacijos perdavimui), analitiniams ir rinkodaros tikslams. Plačiau – 8 punkte.

3. Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis

3.1. Jūsų asmens duomenys yra saugomi tik tiek laiko, kiek yra būtina prekių įsigijimo procesui įvykdyti, bet ne trumpiau nei 10 metų ir ne trumpiau nei tą mus įpareigoja daryti mūsų veiklą reglamentuojantys teisės aktai. Jūsų asmens duomenys, kurie tvarkomi Jums sutikus su tokiu asmens duomenų tvarkymu, yra tvarkomi ir saugomi iki Jūsų pareikalavimo, kad mes pašalintume visus Jūsų asmens duomenis (plačiau – 5.4.2 punkte).

4. Kam ir kodėl gali būtų perduoti Jūsų asmens duomenys

Duomenų gavėjasKodėl perduodami
4.1. Google AnalyticsAnalitiniams tikslams (plačiau – 8 punkte).
4.2. FacebookRinkodaros tikslams (plačiau – 8 punkte).
4.3. UAB „Interneto vizija“Siekiant užtikrinti tinkamą internetinės svetainės funkcionalumą ir veikimą. UAB „Interneto vizija“ – mūsų internetinės svetainės hostingo paslaugų tiekėjas, be kurio tinklalapio veikimas apskritai neįmanomas. Ši įmonė atsakinga už visų Jūsų asmens duomenų saugojimą mūsų duomenų bazėje, kuri iš esmės yra jų nuosavybė ir kurią mes (Jai24.LT) nuomojamės.
4.4. AB „Lietuvos paštas“Siekiant užtikrinti sėkmingą prekių pristatymą iki kliento.
4.5. Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijosBuhalterinės apskaitos tikslams.
4.6. UAB „Deisan“Buhalterinės apskaitos tikslams.
4.7. UAB „Creative Partner“Buhalterinės apskaitos tikslams.
4.8. AB „Swedbank“Sėkmingam atsiskaitymui internetu užtikrinti, atlikti pinigų grąžinimams.
4.9. UAB „Paysera LT“Sėkmingam atsiskaitymui internetu užtikrinti, atlikti pinigų grąžinimams.
4.10. Visiems Jai24.LT internetinės svetainės lankytojamsRinkodaros tikslams (rodyti paskutinius pardavimus, siekiant paskatinti kitus klientus taip pat įsigyti mūsų prekes). Pažymime, kad visiems internetinės svetainės lankytojams rodome tik Jūsų inicialus, kokia konkreti prekė buvo nupirkta, kokia bendra užsakymo suma ir prieš kiek laiko buvo pateiktas užsakymas. Ši informacija rodoma ne ilgiau nei 24 val.
4.11. Kitiems, iš anksto nenumatytiems fiziniams ir (ar) juridiniams asmenimsSiekiant užtikrinti tinkamą internetinės svetainės funkcionalumą ir veikimą bei sėkmingą pirkimo internetu procesą. Tai gali būti – laisvai samdomi programuotojai, el. pašto paslaugų tiekėjai, alternatyvios kurjerių tarnybos ir kt.

5. Jūsų teisės

5.1. Pažymime, kad pateikiame tik mūsų nuomone svarbiausias duomenų apsaugos teisės aktuose numatytas Jūsų teises:
5.1.1. Teisė būtų informuotam apie asmens duomenų tvarkymą.
5.1.2. Teisė susipažinti su asmens duomenimis, kuriuos mes saugome.
5.1.3. Teisė reikalauti, kad Jūsų asmens duomenys būtų ištaisyti (pakoreguoti).
5.1.4. Teisė reikalauti, kad mes pašalintume visus Jūsų asmens duomenis („teisė būtų pamirštam“).
5.1.5. Teisė apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą.
5.1.6. Teisė nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys.
5.1.7. Teisė į asmens duomenų perkeliamumą (teisė gauti visus savo asmens duomenis).
5.1.8. Teisė atšaukti sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo.
5.2. Rekomenduojame susipažinti su atitinkamais teisės aktais ir priežiūros institucijų gairėmis (esminiai dokumentai nurodyti 1.2 punkte), kad žinotumėte visą informaciją apie savo teises.
5.3. Jeigu pageidaujate, kad įgyvendintume aukščiau nurodytas teises arba turite klausimų dėl savo teisių įgyvendinimo, prašome susisiekite su mumis 1.3 punkte nurodytais kontaktais.
5.4. Papildomai pažymime, kad dalį šių teisių galite įgyvendinti patys, naudodamiesi mūsų internetinės svetainės funkcionalumu (jei esate registruotas klientas):
5.4.1. Teisė reikalauti, kad Jūsų asmens duomenys būtų ištaisyti (pakoreguoti). Koreguoti savo duomenis galite skiltyse „Mano profilis -> Asmeninė info“ bei „Mano profilis -> Mano adresai“.
5.4.2. Teisė reikalauti, kad mes pašalintume visus Jūsų asmens duomenis („teisė būtų pamirštam“). Norėdami pašalinti visus savo asmens duomenis iš mūsų sistemos, turite pasinaudoti šia internetinės svetainės funkcija: „Mano profilis -> Profilio informacija -> Pašalinti visus savo duomenis“.
5.4.3. Teisė į asmens duomenų perkeliamumą (teisė gauti visus savo asmens duomenis). Norėdami gauti visus savo asmens duomenis iš mūsų sistemos, turite pasinaudoti šia internetinės svetainės funkcija: „Mano profilis -> Profilio informacija -> Gauti visus savo duomenis“.
5.5. Informuojame, jog atitinkami veiksmai, kuriais yra įgyvendinamos aukščiau nurodytos teisės, bus atliekami kaip galima greičiau, bet ne vėliau kaip po 1 (vieno) mėnesio nuo Jūsų kreipimosi dienos. Pažymime, kad prireikus 1 (vieno) mėnesio terminas gali būti pratęstas dar dviem mėnesiams, atsižvelgiant į prašymo sudėtingumą ir bendrą prašymų skaičių. Tokiu atveju, per 1 (vieną) mėnesį nuo prašymo gavimo informuosime Jus apie tokį pratęsimą, kartu pateikdami vėlavimo priežastis.
5.6. Atkreipiame dėmesį, jog neapribojant galimybių imtis kitų administracinių arba teisminių teisių gynimo priemonių, kiekvienas klientas turi teisę pateikti skundą priežiūros institucijai, visų pirma ES valstybėje narėje, kurioje yra jo nuolatinė gyvenamoji vieta, darbo vieta arba vieta, kurioje padarytas įtariamas pažeidimas, jeigu asmuo mano, kad su juo susijęs asmens duomenų tvarkymas atliekamas pažeidžiant galiojančius duomenų teisinės apsaugos teisės aktus. Lietuvos Respublikoje tokia priežiūros institucija yra Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija, juridinio asmens kodas 188607912, adresas A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310, Vilnius, Lietuva.

6. Vaikų asmens duomenų tvarkymas

6.1. Jai24.LT internetinės svetainės paslaugos skirtos tik asmenims nuo 16 metų.
6.2. Jei kils pagrįstų abejonių, kad tvarkome duomenis asmenų, kurie yra jaunesnio amžiaus nei nurodyta šioje dalyje, mes nedelsiant pašalinsime visą su jais susijusią informaciją iš savo duomenų bazės.

7. Naujienlaiškiai

7.1. Naujienlaiškiai – tai bendrinio pobūdžio (nesuasmeninti) specialūs pasiūlymai, kuriuos siunčiame el. paštu. Užsiprenumeruoti naujienlaiškius galite registracijos metu arba atskiroje, specialiai tam skirtoje svetainės skiltyje. Atsisakyti naujienlaiškių galite šiais būdais:
7.1.1. Bet kuriame iš gautų naujienlaiškių, paspaudę apačioje esančią nuorodą „Atsisakyti naujienlaiškių“;
7.1.2. Prisijungę prie savo Jai24.LT internetinės svetainės paskyros, skiltyje „Mano profilis -> Asmeninė info“ atžymėję varnelę „Sutinku gauti naujienlaiškius“ (tik registruotiems klientams);
7.1.3. Susisiekę su mumis 1.3 punkte nurodytais kontaktais.

8. Automatiniai el. laiškai

8.1. Registracijos metu ir (arba) pateikę užsakymą galite gauti automatinių sistemos pranešimų (el. laiškų). Pvz., pranešimas apie atšauktą ar išsiųstą užsakymą, pranešimas su siuntos sekimo kodu, pranešimas apie atliktą pinigų grąžinimą ir kt.
8.2. Kitaip nei naujienlaiškių, atsisakyti automatinių el. laiškų neįmanoma, nes tai yra itin svarbi informacija, susijusi su Jūsų paskyra ir Jūsų užsakymais. Šie laiškai, kitaip nei naujienlaiškiai, nėra siunčiami rinkodaros ar marketingo tikslais, bet tam, kad būtų užtikrintas sėkmingas apsipirkimas mūsų el. parduotuvėje.

9. Slapukai

9.1. Slapukai – tai nedideli tekstiniai failai, kurie atsiunčiami į Jūsų įrenginį, Jums besilankant atitinkamoje interneto svetainėje. Slapukai padeda mums pagerinti Jūsų lankymosi kokybę (patogumą) mūsų internetinėje svetainėje ir tam tikrais atvejais padeda greičiau bei tinkamiau atvaizduoti turinį. Tokia jautri informacija, kaip vardas, pavardė, el. paštas ar banko sąskaitos numeris juose nesaugoma.
9.2. Siekiant, kad Jai24.LT internetinės svetainės lankytojui tinklalapio paslaugos būtų suteiktos visa apimtimi, į lankytojo įrenginį, kuriuo jungiamasi prie mūsų svetainės, įrašomi slapukai.
9.3. Sutikti su slapukų naudojimu privaloma iššokančiame lange, pirmojo vizito Jai24.LT internetinėje svetainėje metu. Jei nesutinkate su slapukų naudojimu, prašome nesinaudoti mūsų internetine svetaine.
9.4. Mūsų naudojami slapukai skirti tik vidinei informacijai perduoti (pvz., sudarytiems prekių palyginimų sąrašams). Kita slapukų rūšis – skirta rinkti informaciją lankomumui apskaičiuoti (rinkti statistinę informaciją), pateikti lankytojo interesus atitinkantį turinį ir išsaugoti lankymosi istoriją. Iš esmės tai analitiniai ir rinkodaros tipų slapukai. Mes nenaudojame šios rūšies slapukų, tačiau norime atkreipti dėmesį, kad tam tikri mūsų partneriai (tokie kaip Google Analytics ar Facebook) gali naudoti šios rūšies slapukus. Jei įtariate, kad šios rūšies slapukai naudojami be Jūsų sutikimo, siūlome kreiptis į konkretų mūsų partnerį ir (arba) nedelsiant ištrinti šiuos slapukus iš savo įrenginio, kaip nurodyta 9.5 punkte.
9.5. Jeigu lankytojas sutiko, kad slapukai būtų įrašyti į jo naudojamą įrenginį, lankytojas turi teisę bet kada atšaukti duotą sutikimą, pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus, tačiau tokiu atveju tam tikros Jai24.LT internetinės svetainės funkcijos gali nebeveikti.

10. Privatumo politikos pakeitimai

10.1. Siekdami paisyti Lietuvos Respublikos ir Europos Sąjungos įstatymų, pasiliekame teisę iš dalies ar visiškai pakeisti šią Privatumo politiką, apie tai pranešdami Jai24.LT internetinėje svetainėje.
10.2. Paskutinį kartą keista: 2019-10-20.




Vidutinis 4.8/5 įvertinimas pagal daugiau nei 250 skirtingų atsiliepimų!
4.8/5 įvertinimas
Esame ekologiški!
Siuntų pakavimui naudojame perdirbimui skirtas žaliavas!

GAUKITE KARŠČIAUSIUS PASIŪLYMUS!

(skaityti)